Se lucrează intens la realizarea Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac

Foto: oradesibiu.ro

Realizatorii proiectului de promovare a turismului românesc ”Hotel of Ice Bâlea Lac” au anunţat, miercuri, că lucrările de edificare a noului Hotel de Gheaţă se desfăşoară conform planurilor, iar echipa de muncitori a finalizat lucrările la primele patru module de tip iglu ale obiectivului

Tema aleasă pentru hotelul din acest an este Europa, fiecare cameră urmând a fi botezată după o mare capitală. De asemenea, decoraţiunile interioare vor fi inspirate de diverse simboluri ale capitalelor europene.

Decoraţiunile interioare ale Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac vor fi realizate de celebrul sculptorul sloven Rismondo Miro, ce va avea alături câţiva colaboratori din România.

Deocamdată, planurile referitoare la deschiderea Hotelului de Gheaţă din sezonul 2022-2023 rămân neschimbate, primii vizitatori fiind aşteptaţi în Ajunul Crăciunului.

Inaugurarea oficială a acestui obiectiv este programată pentru luna ianuarie, după ce şi Biserica de Gheaţă, al doilea obiectiv din Complexul Hotel of Ice Bâlea Lac, va fi finalizată.

Sursa: stirileprotv.ro

Distribuie informația
Alte știri