Se lucrează la drumul de legătură între strada Anghel Saligny și strada Nojoridului. Comunicat

În cursul lunii martie au început lucrările la cea de-a doua ieșire din Parcul Industrial II. Aceasta va fi în continuarea bretelei care este paralelă cu centura și care intră în parc de la mica girație de pe strada Anghel Saligny, către pasajul care duce către strada Thurzo Sandor din cartierul Grigorescu.

Lucrările sunt realizate de către asocierea S.C. DRUMURI  BIHOR  S.A.– lider asociere – executant și S.C. PROEXCO  S.R.L.– asociat – proiectant, iar prețul contractului este de 1.260.765,47 lei fără TVA, din care proiectare 16.500 lei fără TVA și execuția de lucrări 1.244.265,47 lei fără TVA.

Constructorul are la dispoziție pentru realizarea lucrărilor 4 luni, termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor fiind luna iulie 2020.

Lucrările propuse sunt: realizare carosabil (lungime 405 m, lățime 7m), trotuar pe partea dreaptă, pistă de biciclete, spații verzi, semnalizare rutieră, canalizare pluvială, podețe pentru scurgerea apelor, rețea de iluminat public.

Lucrarea se realizează în scopul descongestionării traficului în zonă, respectiv facilitarea accesului în Parcul Industrial II și cartierul Grigorescu.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri