Se modifică circuitele Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor. Vezi pe unde se va putea intra

Având în vedere proiectul de extindere a ambulatoriului și de construcție a parcării din cadrul Corpului B al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor Etapa (I și Etapa II), vă aducem la cunoștință faptul că, începând cu data de 25.09.202, intrarea în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgenta Bihor, corp B (Staționarul I), va fi temporar relocată.

Obiectivul general al proiectului consta în creșterea accesibilității serviciilor de sănătate oferite de către Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor, în vederea îmbunătățirii stării de sănătate a locuitorilor județului Bihor

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  1. Construirea unui corp anexă prin extinderea Ambulatoriului Corpului B, al Spitalului Clinic Județean de Urgenta Oradea situat pe str. Gheorghe Doja nr. 65 Oradea, cu un regim de înălțime D+P+3E.
  2. Extinderea activității Ambulatoriului existent în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor prin realizarea infrastructurii specifice și dotarea acesteia cu echipamentele de specialitate în vederea asigurării accesului populației din județul Bihor la servicii de sănătate.
  3. Relocarea activității ambulatoriului existent pe str. Republicii nr.37, ca urmare a condițiilor actuale în care acesta își desfășoară activitatea, a funcționalității limitate a serviciilor medicale și a proximității improprii dintre cele două ambulatorii.
  4. Dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Staționarului I situat pe str. Gheorghe Doja nr. 65 Oradea, cu dotări de specialitate (aparatură medicala și mobilier medical adecvat).
    Proiectul este implementat de către Municipiul Oradea și are o valoare totală de 44.127.364,32 lei, fără TVA.
Distribuie informația
Alte știri