Se poate circula din nou pe Drumul Regilor. Exista insa anumite restrictii

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că începând de astăzi, 29 mai 2017, ora 14:00, a fost redeschisă circulația rutieră pe DN 67C(Transalpina), pe sectorul de drum cuprins între km 34+500 — km 59+800.

Din cauza vizibilității reduse (ceață densă) insa accesul autovehiculelor în intervalul orar 20:00 — 07:00 este strict interzis. Având în vedere dificultatea acestui traseu (multiple curbe periculoase și altitudinea ridicată), viteza maximă de circulație pe sectorul de drum menționat este de 30 km/h. Accesul pe acest tronson de drum este permis doar autovehiculelor cu tonaj mai mic sau egal de 7,5 tone. In perioada următoare utilaje ale CNAIR vor fi prezente pe drum pentru a interveni ori de câte ori este nevoie.

Transalpina, denumită și „Drumul Regelui” face legătura între Transilvania și Oltenia. Aflată la peste 2.000 de metri altitudine, Transalpina este cel mai înalt drum din România care poate fi traversat cu mașina, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m).

Distribuie informația
Alte știri