Se pot depune ofertele pentru proiectul tehnic al Grădinii Urbane Nufărul

A fost lansată procedura de atribuire pentru realizarea proiectului tehnic al Grădinii Urbane Nufărul, data limită de depunere a ofertelor fiind 6 februarie 2023.

Licitația deschisă pentru achiziția serviciilor de elaborare documentații suport și obținere avize, acorduri și autorizații, elaborare studii, elaborare proiect autorizație construire, elaborare proiect tehnic și detalii de execuție, asistență tehnică pe parcursul execuției lucrărilor pentru obiectivul de investiție – „Lucrări de interes public local pentru amenajare de noi spații verzi și pentru construcții cu caracter educativ și sportiv: Amenajare Grădina Urbană Nufărul”, cu cod unic de înregistrare 4230487/2022/15, a fost lansată azi, 29 decembrie. Procedura fost publicata în SEAP sub  nr. CN1050733.

Valoarea estimată a procedurii de achiziție publică este de 2.531.239,72 lei fără TVA.

Proiectul este demarat de către Direcția Management Proiecte cu Finanțare Internațională din cadrul Primăriei Oradea și  prevede amenajarea unei zone verzi care se dorește să fie un punct de atracție atât pentru orădeni, cât și pentru cei care ne vizitează orașul. Se dorește amenajarea unui loc special de recreere, de promenadă, cu o grădină botanică închisă, cu 15 zone amenajate distinct, cu un lac creat artificial și punerea în valoare a pârâiașului existent, care face legătura cu Peța.

Se va construi o seră propriu-zisă, în care vor funcționa ateliere și laboratoare pe care le vor folosi cei de la Universitatea din Oradea – Facultatea de Științe/ Protecția Mediului și se vor amenaja spații verzi cu vegetație variată.

Proiectul presupune, de asemenea, realizarea unei promenade suspendate, care va face legătura între Peța și Lotus. Accesul la această pasarelă se va face dinspre malul Peței, dinspre Trade Center și dintr-un turn de observație, care va fi amplasat în mijlocul acestui complex botanic și care va fi realizat pe o structură ușoară.

Proiectul va avea ca rezultat amenajarea celui mai mare parc din Oradea.

Distribuie informația
Alte știri