Se prelungește termenul de preluare a dosarelor pentru prelungirea valabilităţii autorizaţiilor taxi

Foto: romanialibera.ro

La solicitarea Asociaţiei Camerei Judeţene a Taximetriştilor din Bihor, Primăria Oradea prin Direcția Tehnică anunţă prelungirea termenului de preluare a dosarelor, în vederea prelungirii valabilităţii autorizaţiilor taxi şi vizarea autorizaţiilor de transport pentru efectuarea serviciului de transport local în regim de taxi, până la data de 21 octombrie 2019. Inițial termenul de depunere era 4 octombrie 2019.

Autorizaţia taxi deţinută pentru un autovehicul se va prelungi, la cerere, pentru 5 ani, cu menţinerea obligatorie a aceluiaşi număr de ordine. Autovehiculul trebuie să fie deţinut cu titlu de proprietate sau în temeiul unui contract de leasing şi să aibă o vechime de maximum 10 ani de la data fabricaţiei.

Dosarele se vor prelua până la data de 21.10.2019, la Ghişeul 12 din Sala Ghişeelor, conform programării.
Formularele necesare pot fi obţinute de la Ghişeul 12 din Sala Ghişeelor sau de pe site-ul www.oradea.ro / INFORMATII DE INTERES PUBLIC / Autorizari si atestate / Taximetrie. În baza documentelor depuse, Autoritatea de Autorizare va elibera autorizaţiile de transport vizate, noile autorizaţii taxi, ecusoanele aferente şi actele adiţionale la contractele taxi, conform programării care va fi afişată pe site-ul www.oradea.ro / INFORMATII DE INTERES PUBLIC / Autorizări și atestate / Taximetrie şi se va comunica prin dispeceratele taxi.

Distribuie informația
Alte știri