Se prelungește termenul privind reluarea furnizării apei calde pentru consumatorii alimentați din punctele termice 862 și 826 din Oradea

Foto: arhiva

Având in vederea complexitatea lucrărilor realizate pentru remedierea avariei  apărute la rețeaua termică primară, în zona intersecției străzilor 22 Decembrie cu Feldioarei, noul termenul pentru reluarea  furnizării apei calde pentru consumatorii alimentați din puncte termice  862 și 826 este marti, 13.07.2021, ora 15:00.

În urma acestei avarii sunt afectați consumatorii situați în zona străzilor Gheorghe Ureche, 22 Decembrie, Cloșca, Zlatnei, Feldioarei și Vaporului.

„Vă asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru a remedia avaria în cel mai scurt timp posibil. Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştri pot apela dispeceratul de urgență   TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau pot consulta aplicația TermoAlert interfațată pe pagina web www.termoficareoradea.ro. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, se mai arata in comunicatul de presa remis de Termoficare Oradea.

Distribuie informația
Alte știri