Se pun în vânzare primele 10.000 de abonamente la ediţia Festivalului Neversea

Ediţia de anul viitor a Festivalului Neversea va avea loc în perioada 4-7 iulie, pe o plajă din Constanţa. Primele 10.000 de abonamente pentru acest eveniment vor fi puse în vânzare în 5 decembrie, de la ora 14.

“Preţul acestora va fi de 399 de lei plus taxe şi vor putea fi achiziţionate doar de către cei care s-au înregistrat pe www.neversea.com. Preţul final al abonamentelor va fi de 599 de lei plus taxe. Vor fi disponibile şi abonamentele VIP la preţul de 900 de lei plus taxe. Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi funcţional doar începând cu data de 5 decembrie, ora 14.00, prin care va putea achiziţiona maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au înregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului”, au transmis organizatorii.

În cele patru zile de festival din acest an, peste 210.000 de participanţi din ţară, dar şi din străinătate au participat la Neversea. Peste 150 de artişti internaţionali au urcat pe cele şapte scene printre care, pentru prima dată în România: The Script, Aloe Blacc, dar şi artişti cum ar fi, Armin van Buuren, Steve Aoki, Lost Frequencies, Axwell&Ingrosso, Steve Angelo.


Foto: rtv.net


Distribuie informația
Alte știri