Se redeschide Bazinul olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea

Bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea se redeschide în mod oficial. Supus unor lucrări de renovare, acesta este pregătit să primească din nou pasionații de înot și polo începând de marți, 16 septembrie.

Accesul în bazin se face prin scanarea abonamentului de înot. Abonatului i se validează o intrare valabilă 1 oră și 30 de minute și i se oferă brățara de acces. La ieșire se scanează din nou abonamentul, iar abonatul predă brățara. Dacă abonatul depășește limita de 1 oră și 30 de minute, vor fi validate automat 2 intrări. Dacă abonamentul nu va fi scanat de ieșire, la fiecare 1 oră și 30 de minute se va lua câte o intrare de pe abonament. De exemplu, dacă abonatul stă 3 ore și 5 minute în bazin, se vor valida 3 intrări în total. Cronometrarea începe din momentul scanării de intrare a abonamentului, nu din momentul intrării în bazin și se încheie în momentul scanării de ieșire.


Achiziționarea abonamentelor pentru bazin se poate face online pe platforma Eventbook.ro, la sediul CSM Oradea din incinta Oradea Arena (str. Traian Blajovici, nr. 24), respectiv la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu (str. Aleea Ștrandului, nr. 11).


Programul de activitate pentru posesorii de abonamente în bazinul olimpic Ioan Alexandrescu:

  • Luni – vineri – între orele 6:00-10:00, 12:30-15:00 și 21:00-23:00
  • Sâmbătă și duminică – între orele 7:00-10:00 și 12:30-18:00
  • Acest program poate suferi modificări în funcție de competițiile sportive și va fi anunțat pe site-ul www.csmoradea.ro, respectiv la bazin
Distribuie informația
Alte știri