Se redeschide strada Evreilor Deportați, în dreptul Parcului Bălcescu

Luni, 20 noiembrie, începând cu ora 09:00, se va redeschide circulației rutiere tronsonul străzii Evreilor Deportați din dreptul Parcului Bălcescu. Astfel, se va reveni la sistematizare rutieră anterioară, cu sensuri unice pe tronsoanele rutiere adiacente parcului.

Pe Evreilor Deportați, de la intersecția cu străzile Avram Iancu și Armatei Române se va circula în sens unic, înspre Bulevardul Decebal. De asemenea, pe strada Matei Basarab se va reveni la sensul unic pe două benzi, dinspre Bulevardul Decebal înspre instersecția cu străzile Armatei Române, Avram Iancu și Evreilor Deportați.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri