Se reiau zborurile spre Emiratele Arabe Unite de pe Aeroportul din Cluj-Napoca

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a anunțat reluarea zborurilor regulate spre Emiratele Arabe Unite – Dubai, operate de compania aeriană Wizz Air.

Ultimele zboruri spre Dubai au fost efectuate în luna martie a anului trecut, ca urmare a debutului pandemiei SARS CoV2 (Covid-19), la nivel european şi global. Chiar dacă zborurile spre Dubai sunt programate momentan până în luna ianuarie a anului 2022, ulterior acestei date sunt disponibile spre rezervare bilete spre Abu Dhabi, o altă destinaţie extrem de căutată din Emiratele Arabe Unite.

Zborurile în tandem spre destinaţiile Dubai / Abu Dhabi, sunt operate de compania Wizz Air pentru început cu o regularitate de 1 frecvenţă/săptămână, până la data de 30 noiembrie 2021, urmând ca din luna decembrie, zborurile să fie efectuate cu 2 frecvenţe/săptămână, până la finalul sezonului de vară 2022.

Foto: Maria Ursente

Cu peste 15 milioane de vizitatori anual (dintre care aproximativ 40.000 sunt turişti români), destinaţia Dubai se situează în topul celor mai vizitate oraşe din lume, după Bangkok, Londra sau Paris. Atracţia pentru turiștii din România și din întreaga lume este faptul că Dubai a devenit o destinație ideală pentru vacanțe pe perioada anotimpurilor reci. Astfel, fie că este vorba despre un city-break sau de o vacanță de iarnă ori de Revelion, Dubai nu te va dezamăgi. 

Distribuie informația
Alte știri