Se reporneste caldura in cea mai mare parte a orasului. Sunt si cateva puncte termice care raman inchise

Având în vedere prognoza de scădere a temperaturilor exterioare pentru următoarele zile, în special în timpul nopții, începând de sambata 30 aprilie ora 7 se va relua treptat furnizarea agentului termic pentru încălzire de la aproape toate punctele termice din Municipiul Oradea.

Punctele termice la care acest lucru nu va avea loc din cauza demarării unor lucrări de investiții și reparații sunt: PT 110, PT111, PT112, PT113, PT114, PT115, PT116, PT117, PT120, PT123-partial, PT825-partial, PT841-partial si PT883-partial.

Utilizatorii care nu doresc să beneficieze de acest serviciu sunt rugați să-și închidă intrarea agentului termic în instalațiile interioare de la robinetele branșamentelor lor, situate după contoarele de decontare. Totodată, toți utilizatorii sunt rugați să-și verifice starea instalațiilor lor în vederea evitării inundării unor spații și pierderii inutile de agent termic. Până la această dată societatea Termoficare Oradea nu a autorizat decât în câteva cazuri golirea instalațiilor interioare.

Pentru informaţii suplimentare, oradenii pot suna la dispeceratul de urgentă TelVerde 0 800 070 800( număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).

Distribuie informația
Alte știri