Se restricționează circulația auto pe şoseaua de centură, pentru montarea grinzilor pe pasajul Universității

Foto: crisana.ro

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier a avizat azi, 10 noiembrie, la solicitarea costructorului, restricționarea circulației auto începând din 11 noiembrie până la 16 noiembrie 2020, pe sensul de mers Cluj-Borș al şoselei de centură, traficul fiind deviat pe relația str. Thurzo Sandor – str. Atelierelor – str. Ceyrat – str. Islazului – centura Oradea. 

Pe sensul de mers: Borș – Cluj prin E671 se pot folosi rutele ocolitoare până la Pasajul „Cihei” sau pasajul „Nufărul”, unde se poate reveni pe centură.

Restricționarea circulației este necesară din cauza montării în condiții de siguranță a grinzilor pe Pasajul Universității, aferent lucrării „Amenajare intersecție prin pasaj denivelat între drumul de centură al municipiului Oradea și str. Universității”.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere! 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri