Se solicită ajutor pentru identificarea femeii, accidentată mortal de un tren, pe 26 iunie

Polițiștii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj Napoca – Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Bihor – Postul de Poliție T.F Episcopia Bihor vă solicită din nou sprijinul pentru identificarea femeii care, la 26 iunie a.c., în jurul orei 04.00, pe raza localităţii bihorene Biharia, a fost accidentată mortal de trenul InterRegio 1744, care circulă pe relaţia Baia Mare – Timişoara Nord.

La data producerii accidentului feroviar, femeia, cu vârstă cuprinsă între 60 şi 70 de ani, purta o bluză galbenă, pantaloni de culoare închisă şi era încălţată cu o pereche de sandale roz.

SEMNALMENTE: înălţime 1,55 – 1,65 m, ochii albaştri – verzui, păr roşcat ,

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie, să apeleze gratuit numărul de telefon 112 sau să ia legătura cu şeful Poliţiei T.F Episcopia Bihor, agent şef de poliţie Bara Georgian, la numărul de telefon 0755/139.401.

Această activitate este desfăşurată în cadrul unui dosar instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Distribuie informația
Alte știri