Se solicita sprijin pentru reabilitarea statiei de autobuz din Parhida

Flavius Bunoiu, project manajer la Cultură în Mișcare solicita sprijin pentru reabilitarea statiei de autobuz dintr-un sat bihorean. Mesajul a aparut pe pagina sa de socializare.  

„Copiii din Parhida, satul in care se afla Casa Cultură în Mișcare (www.culturainmiscare.ro) asteapta zilnic microbuzul scolar in…chestia asta careia cu greu ii poti spune statie. Se scurge apa in ea si se formeaza o baltoaca si noroi, e intunecoasa, e degradata si, de cel putin doua ori pana acum, furtunile au luat-o pe sus si au tavalit-o prin tot satul. E mai mult o tragedie asteptand sa se intample decat un loc in care sa te feresti de intemperii. De 4 ani trec pe langa ea si ma gandesc ca trebuie sa fac ceva. Poate acum e vremea ei, daca ma ajutati si voi.

Pe scurt, am nevoie de un designer, arhitect, etc care sa vina cu un proiect (gratis, daca se poate) interesant, creativ, fezabil (adica rezonabil financiar si logistic) prin care sa facem statia aceasta placuta dar si utila si sigura. Eu ma ocup de restul, am vorbit deja cu primaria, nu se opun. Daca puteti ajuta cu ceva (bani, materiale, munca) sau un simplu like & share, nu va sfiiti sa o faceti)”, scrie Flavius Bunoiu.

Alte știri