Se stinge „Luceafarul”? Echipa de fotbal va fi retrasa din Liga II

In această dimineaţă, directorul executiv al clubului, Cristian Sabău, s-a prezentat în vestiar în faţa jucătorilor şi a staffului tehnic şi a comunicat decizia luată de patronul Ioan Blidaru: „Sunteţi liberi să plecaţi. Mâine să predaţi echipamentul, veţi lua ultimul salariu şi vă dăm actele să deveniţi jucători liberi de contract. Luceafărul se desfiinţează”. Vestea a şocat pe toată lumea prezentă în vestiar, Luceafărul Oradea urmând a fi retrasă din campionatul Ligii 2 după doar patru etape , conform www.liga2.ro

„Ni s-a transmis, azi, în vestiar că mâine ne vom primi salariul şi actele. S-a pus lacătul, azi nu am făcut antrenament. Motivul? Din cauza rezultatelor. Ni s-a spus că nu mai vrea să bage bani degeaba în echipă”, a spus, sub protecţia anonimatului, unul dintre jucătorii Luceafărului prezenţi în vestiar în momentul în care s-a comunicat desfiinţarea echipei.

Patronul Ioan Blidaru a luat această decizie radicală, nemulţumit fiind de rezultatele total nesatisfăcătoare din startul stagiunii, abordată cu gândul promovării în Liga 1.

Miercuri, Luceafărul Oradea a pierdut pe teren propriu, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, în cadrul etapei a 4-a a Ligii 2, intermediară, meciul cu Dacia Unirea Brăila după ce la pauză conducea cu 2-0 şi nimic nu anticipa deznodământul din repriza secundă. Brăilenii au întors scorul şi au condus cu 4-2, ca partida să se încheie 4-3. În etapele precedente, Luceafărul a obţinut doar un punct cu Sportul Snagov (1-1) şi tot acasă a pierdut cu nou-promovata Ripensia (1-2). În deplasarea de la ASA Târgu Mureş a cedat cu 2-3.

Distribuie informația
Alte știri