Se toarnă asfaltul pe drumul Copăcel – Oșorhei

Lucrările de reabilitare a drumului județean ce leagă comuna Copăcel de Oradea sunt într-o fază avansată a anunțat, pe Facebook, președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan

Primul strat de asfalt este așternut pe o lungime de peste 10 km. În lunile următoare se va turna și stratul de uzură. Se mai lucrează la șanțuri, accese și acostamente. Până în luna iulie toate lucrările vor fi terminate.

Lucrările au început anul trecut. Cei peste 12 km de drum județean ce traversează satele comunelor Copăcel șî Oșorhei vor fi reabilitați în totalitate: fundația drumului, șanțuri, acostamente, accese și două straturi de asfalt.

Lucrările sunt finanțate din bugetul Consiliului Județean Bihor și din fonduri europene.

Ne cerem scuze locuitorilor din Alparea, Sarand, Chijic și Copăcel pentru disconfortul generat de aceste lucrări, mai ales că anul trecut a fost necesară corelarea acestora cu cele de introducere a rețelei de apă în Copăcel și cu cele de gaz în Oșorhei.

La finalul acestora, circulația pe relația Copăcel – Oradea se va face în condiții mult mai bune. Până în august se va deschide și centura Oșorhei care va prelua traficul de pe acest drum.

Distribuie informația
Alte știri