Sean Barnette va juca în “The Basketball Tournament”

Sean Barnette, dublu campion al României alături de CSM CSU Oradea, va juca pentru echipa agenției de impresariere care ăi reprezintă interesele la deja tradiționalul “The Basketball Tournament”. Atleticul baschetbalist american va evolua pentru Prime Time Players la ediția a 6-a a evenimentului a cărui premiu este în valoare totală de două milioane de dolari.

Alături de CSM CSU Oradea, jucătorul în vârstă de 34 ani a evoluat între 2015/17 și 2018/20. El a câștigat două titluri de campion al României alături de bihoreni, fiind MVP-ul sezonului 2015/16, respectiv MVP-ul Meciului 4 al finalei LNBM 2018/19, în urma căruia Oradea a obținut cel de-al 3-lea titlu național din istorie. De asemenea, Sean a contribuit la calificarea echipei bihorene în grupele Basketball Champions League, având prestații consistente în calificările competiției, la succesele obținute de CSM în fața campioanelor Slovaciei și Bulgariei.

Barnette este primul jucător anunțat de Prime Time Players din lotul cu care va aborda ediția a 6-a a The Basketball Tournament.

The Basketball Tournament este programat să demareze pe 23 iulie. Competiția reunește în mod tradițional numeroși jucători americani ce activează la nivel profesionist în Europa și Asia.

Barnette a jucat pentru această echipă în toate edițiile anterioare și nu a lipsit la niciun meci al Prime Time Players. Înalt de 1.95 metri, jucător de pozițiile 3-4, Sean este o piesă de bază pentru amintite agenție.

Alte știri