Sean Barnette va lipsi si in aceasta seara, din angrenajul CSM-ului, in confruntarea cu Kataja Basket

Accidentat la gambă încă din luna noiembrie a anului trecut, americanul va sta departe de  teren, cel puțin o lună de acum înainte.

Sportivul a fost diagnosticat cu ruptură musculară la gambă, una dintre cele mai grave leziuni musculare cu care se confruntă un jucător de baschet. Având în vedere că este vorba despre o recidivă, durata recuperării este mai lungă.

Sean Barnette a fost supus, zilele trecute, unei proceduri cu plasmă, efectuată la Tîrgu Mureș. Ar putea reveni pe parchet, sustin specialistii pe la mijlocul lunii viitoare.

„În opt partide disputate în actuala ediție a Ligii Naționale, Barnette are medii statistice de 12.9 puncte, 5.9 recuperări, 2.1 pase decisive, 1.1 intercepții și 1.4 posesii pierdute pentru 15.4 la eficiență în 25:31 minute pe partidă. Sean a jucat zece meciuri în Basketball Champions League, având medii de 14.0 puncte, 6.5 recuperări, 1.7 pase decisive, 1.5 intercepții și 0.7 capace cu 1.6 posesii pierdute pentru 15.0 la eficiență în aproape 31 minute pe meci”, se arata pe site-ul CSM-ului.

 

 

Alte știri