Seară de stand-up magic la muzeu: Show-ul GOL

„Tipografia de idei” continuă cu o seară dedicată stand-up-ului magic, joi, 3 august 2023, de la ora 20.00, în Parcul Muzeului Țării Crișurilor (Str. Armatei Române nr.1/A), în care protagonist va fi actorul Șerban Borda. Cu o tematică potrivită pentru un public matur, evenimentul este dedicat persoanelor peste 18 ani.

Show-ul GOL propune interacțiunea cu publicul în majoritatea momentelor și e un mix de magie și comedie. Dacă nu se râde, atunci e magie… și ca totul să fie mai condimentat, totul începe cu un pariu: dacă ceva nu iese bine, ajungem la … GOL

Evenimentul este organizat de Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal împreună cu Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor, Centrul de Cultură al Județului Bihor și Armonix Centru Educațional SRL și în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, alături de partenerii privați Mr. Bean, Bers Nova și D&C Oradea.

Proiectul cultural estival „Tipografia de idei” | #hailamuzeu este implementat în cadrul Programului Interreg România-Ungaria ROHU446 și este finanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională și cofinanțat de statele partenere în program, România și Ungaria.

Declinarea responsabilității: Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.

Intrarea este gratuită!

Distribuie informația
Alte știri