Seara de strangere de fonduri pentru Australia

dav

International School of Oradea organizeaza o seara de strangere de fonduri pentru Australia intitulata Dingo Bingo. Evenimentul caritabil va avea loc miercuri intre orele 16-18, la sediul ISO din strada Armatei Romane numarul 1F.

“Parintii si elevii scolii noastre, alaturi de alti prieteni sunt asteptati in numar cat mai mare la aceasta intalnire. Pe langa distractie si socializare, se vor strange si bani pentru a veni in ajutorul Australiei”a declarat Ahmet Dundar, directorul ISO care le-a vorbit elevilor despre efectele dezastrului din Australia asupra ecosistemului natural al pamantului.

Ideea organizarii unei astfel de manifestari apartine elevilor scolii si organizatiei de parinti-Friends of ISO.  Activitatea va fi condusa de profesoarele Libby Gregory si Dorotea Pop.

“Fiecare concurent plateste o suma de 5 lei si poate participa la diferite jocuri australiene. Am pregatit o multime de premii surpriza pentru toti participantii. In pauzele dintre jocuri vom servi ceai si biscuiti” a spus profesoara Libby Gregory.

Alte știri