Seară simfonică de excepție. Lucrări de Sibelius și Bernstein la Filarmonica din Oradea

Distribuie pentru prietenii tăi:

Melomanii oreadeni sunt așteptați joi, 25 octombrie, de la ora 19.00, în Sala de concerte „Enescu-Bartók” a Filarmonicii de Stat. Va fi o seară simfonică de excepție.

În program sunt înscrise lucrările Valse triste, op. 44, no. 1 și Concert pentru vioară și orchestră în re minor, op. 47, de J. Sibelius, iar în partea a doua va putea fi audiată lucrarea West Side Story de L. Bernstein, marcând astfel 100 de ani de la nașterea compozitorului.

La pupitru se va afla maestrul Jankó Zsolt, dirijorul permanent al Filarmonicii. Solista invitată, Virginie Robilliard, este laureată a Concursului Internaţional de Interpretare „Marguerite Long – Thibaud” (1987) şi a competiţiei violonistice internaţionale din Indianapolis (1990), precum şi posesoare ale altor premii importante (pentru interpretarea Ciacconei de Bach sau a piesei Rhapsody and Prayer de Rochberg).

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri