Sebastian Lascu: Îmi dau eu demisia, pentru că nu mai pot sta la masă cu cei care nu respectă legea

Liberalul Sebastian Lascu a renunțat la mandatul de consilier județean. Anunțul l-a făcut la finalul ședinței Consiliului Județean de joi, 21 mai. Si asta deoarece președintele administrației bihorene, Pasztor Sandor nu și-a dat demisia de onoare după ce a încălcat intenționat prevederile ordonanțelor militare pe timp de stare de urgență, fiind la pescuit.

„Îmi dau eu demisia, pentru că nu mai pot sta la masă cu cei care nu respectă legea”, a spus consilierul.

Ulterior, pe pagina sa de facebook, Sebastian Lascu a venit cu o explicație pentru gestul său și cu un bilanțal mandatului său de consilier județean.

”Așa cum am promis, mi-am dat demisia din CJ Bihor din calitatea de consilier județean atâta timp cât domnul președinte Pasztor Sandor nu și-a dat demisia de onoare după ce a încălcat intenționat prevederile ordonanțelor militare pe timp de stare de urgență pe care dânsul, în calitate de vicepreședinte pe județ al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, trebuia să le implementeze și respecte. Am așteptat să votez bugetul pentru a nu afecta primăriile liberale. Colegii mei liberali vor ramane majoritari in Consiliul Județean și după plecarea mea”, a precizat Lascu. În privința activității desfășurate în calitate de consilier județean, el a menționat: ”Am încheiat un mandat de patru ani în care am încercat, am luptat, m-am străduit ca din opoziție să reușesc să susțin unele proiecte. Așa multe, puține, sunt mai numeroase decât proiectele depuse de colegii consilieri județeni care fac parte din alianța UDMR-PSD-ALDE care a condus CJ Bihor în ultimii patru ani”, susține liberalul.

Potrivit acestuia, printre cele mai importante proiecte pe care le-a susțint a fost crearea de dușuri și grupuri sanitare în cele mai populate zone turistice de camping din județul Bihor.

Alte știri