“Secretele antreprenorului de succes” / Un eveniment inedit de business va avea loc la Oradea, în 22 februarie

Cetatea Oradea va găzdui în 22 februarie 2023, începând cu ora 9, un eveniment dedicat antreprenorilor din Bihor, care se va desfășura după un format total diferit față de alte întâlniri de acest fel.

Seria de evenimente “Secretele antreprenorului de succes” organizată de IMM Club în colaborare cu Asociația Firmelor Bihorene (AFB), ARDT (Asociația de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului) și Organizația Femeilor Antreprenor (OFA) UGIR își propune să aducă la lumina oamenii dedicați cauzei antreprenorilor și poveștile lor, astfel încât și alți antreprenori sa beneficieze de pe urma expertizei și experienței lor pentru a-si atinge obiectivele de business cu suportul lor.

”Majoritatea antreprenorilor de succes sunt necunoscuți, iar viețile lor sunt învăluite de mister. Mulți dintre ei trăiesc și se plimba printre noi fără ca noi sa ii recunoastem. Despre ei circulă doar legende, anecdote sau povesti, dar nu știm cu adevărat dacă sunt reale. Însă, un lucru este CERT. În spatele succesului lor au fost, sunt și vor fi ÎNTOTDEAUNA profesionisti, experți, manageri, angajați, colaboratori și parteneri care și-au dorit ca VIZIUNEA acestor antreprenori sa devină REALITATE. Dar, la randul lor, si OAMENII DIN SPATELE ANTREPRENORILOR DE SUCCES sunt, de cele mai multe ori, NECUNOSCUȚI și doar arareori este vizibilă legatura dintre PROFESIONALISMUL și DEDICATĂ lor și SUCCESUL antreprenorilor. Iar pentru tineri, acest lucru este aproape IMPOSIBIL de remarcat”, spune Liviu Sav, vicepreședintele AFB și unul dintre inițiatorii proiectului.

Astfel de oameni vor fi protagoniștii evenimentului ”Secretele antreprenorului de succes”, oameni care pot servi ca MODELE si pot ajuta la educația și evoluția comunităților din care provin.

Evenimentul din Cetatea Oradea se adresează antreprenorilor, managerilor sau angajaților și este programat pe durata unei zile întregi iar programul va conține o serie de momente distincte.

Pe lângă “Povestea unui antreprenor de succes”, va exista o sesiune de prezentări de informații, soluții și instrumente utile pentru antreprenori, cu subiecte de interes pentru fiecare antreprenor:
• Cum crestem valoarea firmei prin privacy compliance?
• Contabilul, confidentul antreprenorului de succes
• Ce riscuri își asigura antreprenorii de succes
• Cum utilizează antreprenorii de succes finanțările nerambursabile

Evenimentul va continua la ora 11:30 cu Bazarul antreprenorului, un concept ONE STOP SHOP în care, ANTREPRENORUL SMART poate obține REPEDE si USOR mai tot ce are nevoie.
Pe lângă Oferta irezistibilă, vor fi interviuri cu sponsori și participanți, sesiuni de Q&A cu cei care au susținut prezentări, dar și alte activități.

După-amiaza, de la ora 16:00, e rezervată antreprenorilor în devenire. Vor avea loc prezentări educative/instructive pe teme de interes pentru tineri sau viitori antreprenori, dintre care Filip Barabas, președintele ARDT și coordonatorul programelor pentru tineret în cadrul IMM Club ne-a menționat câteva:

  • • Greșeli pe care le-am făcut ca antreprenor
  • • Decizii care omoara un business
  • • Între basm și realitate – Cum ne finantam afacerea în primul an? Business angels/crowdfunding sau 3F (family, friends and other fouls)?
  • • Unde găsim informațiile “secrete” pe care le folosește un antreprenor de succes?
  • • Ce riscuri nu ar trebui sa ni le asumăm niciodată?

De-a lungul zilei nu vor lipsi tombolele cu premii valoroase și atractive, momentele de divertisment și ocaziile de a interacționa cu vorbitorii în mod direct, atât prin sesiunile de întrebări și răspunsuri cât și în secțiunea de networking de la finalul evenimentului, de la ora 18:00, ne-a dezvăluit Ionuț Fodoca, coordonatorul național al IMM Club.

Dintre vorbitorii anunțați la eveniment menționăm pe Tudor Galoș, Simona Secară, Renate Popescu, Melinda Morariu, Octavian Dan, Ionuț Fodoca, Liviu Sav, Filip Barabas precum și alți experți.

Fără rezultate palpabile și sustenabile, IMM-urile românești nu au viitor, iar fără informații, soluții și instrumente adecvate, rezultatele sustenabile sunt greu de obtinut. Aceasta serie de evenimente împreună cu acțiunile premergătoare și ulterioare lor, se doresc a se constitui într-o platformă prin care profesioniștii și oamenii dedicați din spatele antreprenorilor de succes să iasă în față, să fie cunoscuți și să vină să ajute la sustinerea și ghidarea altor antreprenori de-a lungul acestui drum anevoios către SUCCESUL ÎN AFACERI, dar și la FORMAREA URMĂTOAREI GENERAȚII de antreprenori și profesioniști, spune Melinda Morariu, coordonator pe Transilvania în cadrul IMM Club.

Organizatorii își propun să extindă evenimentul de la Oradea și în alte orașe din țară în 2023.
“Secretele antreprenorului de succes” își va urma cursul în aprilie la Alba-Iulia, la Bucuresti în luna mai, apoi la Cluj-Napoca în iunie, la Timișoara în octombrie iar la Iași în luna noiembrie.

Distribuie informația
Alte știri