Secretele cantaretilor: prezentatorul radio Mihai Dacin dezvaluie cat de neseriosi sunt unii artisti de top

Un festival ce urmeaza sa aiba loc luna viitoare in comuna bihoreana Vadu Crisului a declansat un razboi cu impact national in lumea muzicii. Capul de afis al spectacolelor era celebra trupa IRIS impreuna cu Cristi Minculescu, insa in ultimul moment, impresarul acestuia, Paul Nanca, a anuntat ca artistul nu va mai urca pe scena, dand astfel peste cap planurile organizatorilor. Implicat in eveniment, prezentatorul Mihai Dacin a rabufnit in cadrul emisiunii matinale de la National FM. Potrivit acestuia, intre trupa si vocalist exista neintelegeri financiare, mai exact Minculescu cere acum mai multi bani de la colegii sai pentru spectacolul cu care fusese initial de acord.

Dincolo de valoarea incontestabila a cantaretului Cristi Minculescu, este o lipsa de respect pentru publicul sau„, spune Mihai Dacin care ii bate obrazul si impresarului, Paul Nanca, dupa ce acesta a anuntat retragerea din intelegere doar printr-un SMS, invocand problemele personale ale muzicianului.

Din pacate, situatia nu este una izolata. Asemenea conflicte apar destul de des intre muzicieni de top si organizatorii de evenimente. Mihai Dacin sustine ca a si castigat deja cateva procese cu artisti neseriosi, de exemplu fiul folcloristei Matilda Pascal Cojocarita i-a platit despagubiri dupa ce nu a mai ajuns la un eveniment. Un alt exemplu este la nunta fratelui prefectului de Bihor unde un conflict similar aparut intre DJ Project si Ellie White a dus la anularea cantarii formatiei preferate a mirilor.

Pus in situatia de a cauta o trupa noua care sa inlocuiasca Iris la Targul de la Vama Sarii, Mihai Dacin promite ca in scurt timp isi va lansa si un vlog despre secretele marilor artisti in care sa-i demaste pe cei lipsiti de onestitate.
afis iris dacin

Distribuie informația
Alte știri