Secretele francmasoneriei din Oradea, dezvaluite vineri seara, la Hilton

Asociația Cultură în Mișcare vă invită la conferința “Loja Regele Ladislau din Oradea (1876 -1918)”. Subiectul, pe cat de interesant, pe atat de necunoscut, francmasoneria,  va fi abordat in contextul infiintarii, la Oradea, a Muzeului Francmasoneriei.

Speaker va fi  Attila Varga, cercetator la Institutul de Istorie G. Baritiu al Academiei Romane din Cluj Napoca,  care a efectuat cercetari documentare complexe  in arhivele de profil din tara si strainatate si este in masura sa vorbeasca despre miscarea francmasonica din Oradea si Transilvania (1876 -1918), despre preocuparile lojelor masonice in general si despre Loja Regele Ladislau din Oradea si rolul acestei societati in comunitatea locala, in special.

Evenimentul va avea loc la Hotel Hilton, Oradea, în data de 24 iunie 2016, ora 18.00. Participarea la conferință este gratuită și accesibilă oricărei persoane interesate dar, din motive organizatorice, se face doar pe bază de invitație solicitată la adresă de e-mail: contact@culturainmiscare.ro, in limita locurilor disponibile. Mai multe detalii : aici

 

Un eveniment susținut de: Ared, Hilton, Vinurile Corcova Roy & Dâmboviceanu, Queen’s Music Pub, Societatea de Avocatura Dehelean & Dehelean.

Program:
18.00 – 18.30 – Primire invitați
18.30 – 19.30 – Prezentare Varga Attila.
19.30 – 20.00 – Q & A
20.00 – 21.00 – Degustare de vinuri Corcova

Distribuie informația
Alte știri