Sectorul privat din Oradea a arătat în zilele acestea o mare capacitate de implicare și solidaritate

Pe lângă faptul că în această perioadă ne confruntăm cu o situație neprevăzută, care ne generează tuturor anxietate, sectorul privat din Oradea ne-a arătat în zilele acestea o mare capacitate de implicare și solidaritate.   

 În acest sens, Primăria Municipiului Oradea, împreună cu Direcția de Asistență Socială Oradea, dorește să mulțumească Remarkt Magazine S.R.L pentru dovada de responsabilitate socială și solidaritate,  prin donarea de alimente pentru persoanele izolate la domiciliu, în perioada pandemiei, alimente a căror valoare se ridică la suma de 10.000 Euro.

 Alimentele de bază donate pentru persoanele izolate la domiciliu vor fi distribuite de către asistenții sociali, în baza unei proceduri, stabilită de comun acord cu Direcția de Sănătate Publică Bihor.

Întreaga echipă Remarkt organizează această acțiune cu tot sufletul și urează tuturor multă sănătate! Împreună vom depăși mai ușor aceste momente dificile!”, au declarat directorul general Remarkt Magazine SRL, Gerardo Monzillo și directorul de achizitii si marketing, Anca Sîrbu.

În aceste momente, mai mult ca oricând, apreciem ajutorul primit și ne bucurăm să-i avem alături pe cei care au înțeles că doar împreună putem depăși acest moment dificil prin care trecem cu toții.

Distribuie informația
Alte știri