Securea razboiului din Consiliul Judeten Bihor trebuie ingropata! Se doreste intrarea in normalitate

Securea razboiului din Consiliul Judeten Bihor trebuie ingropata. O spun raspicat cei trei lideri ai coalitiei de la putere, respectiv Pasztor Sandor, Ioan Mang si Traian Bodea. Ei declara ca si fac un pas in acest sens, renuntand la actiunea in instanta initiata impotriva liberalilor pe care i-au acuzat de boicot inca de la debutul actualei legislaturi.

Decizia celor 3 sefi ai CJ Bihor se vrea a fi intrarea in normalitate, mai ales ca PNL a pierdut definitiv procesul, desfasurat la Timisoara, prin care a incercat sa ajunga la repetarea alegerilor pentru functiile de conducere din fruntea administratiei bihorene, invocând o serie de nereguli si ilegalitati la sedinţa de constituire a forului alesilor judeteni.

In aceste conditii, Pasztor Sandor, Ioan Mang si Traian Bodea spera ca la sedinta extraordinara, convocata pentru marti, 3 octombrie, liberalii sa accepte ordinea de zi pe care figureaza printre altele validarea unui nou consilier PSD, salarizarea angajatilor din CJ Bihor sau noua cofinanţare (de 2%, fata de 31% cat era initial) pentru proiectul Drumul Apusenilor.

In caz contrar, conform legii 215 (a administratiei publice locale) se poate ajunge la inlocuirea totala a grupurilor de consilieri ai partidelor care compun CJ si nu la anticipate, cum doresc liberalii, sustine seful Pasztor Sandor.

Distribuie informația
Alte știri