Sedinta Consiliului Local: LIVETEXT

Miercuri la pranz a avut loc prima sedinta extraordinara a noului Consiliu Local Oradea.   Vezi desfasurarea in format LIVETEXT:

15.32

Sedinta s-a incheiat. Urmatoarea va avea loc spre finalul saptamanii viitoare.

 15.29

Cu 5 abțineri ale aleșilor social-democrați a trecut hotărârea legată de noul preț local al energiei termice. Afectati vor fi de la 1 Iulie, agenții economici oradeni pt care Gcal se majorează cu 52 lei.

 15.17

Consilierii UDMR si PSD au solicitat  modificări in regulamentul de funcționare la Aquaparc dar si unele bonusuri la intrare. Propunerea a fost RESPINSA!

 15.12

IMG_2008

 15.05

Adelina Coste : „In acest mandat aleșii PSD vor vota împotriva donațiilor impuse, in fapt,  oradenilor in vederea realizarii de drumuri publice”

 14.58

A fost aprobat raportul de specialitate privind planul urbanistic de detaliu privind construirea unui hotel de 4 stele. Va fi realizat pe str Codrilor nr 3, langa Aquaparc, de proprietarii Lotus!

 14.57

Toate hotărârile de la Compartimentul Management Spitale in numar de 7,  unele vizând statul de funcții in spitalele orădene au trecut.

 14.50

Rectificarea bugetară a fost votata  in unanimitate. La fel si cele 8 proiecte ale Direcției Tehnice printre care extinderea drumului expres, asfaltarea străzilor din Cartierul Europa si extinderea pavării pe tronsonul cuprins între străzile Dunarea si Brașovului.

14.47

Atmosfera in sala de sedinte:

 14.34

Sunt validati doi consilieri PNL Corina Fonoage si Mircea Malan. Ei depun jurământul.

 14.32

Cu 25 de minute intârziere debutează ședinta extraordinara. Se introduc doua puncte noi. Validarea a doi consilieri si un proiect de hotarâre legat de darea in concesiune a unor bunuri către Termoficare SA.

 14.24

sedinta incepe cu o pauza. Initial Mircea Malan nu a fost prezent in sala. A venit insa dupa cateva minute

IMG_2004

Distribuie informația
Alte știri