Ședință de Guvern: Pe agendă, recunoaşterea Asociaţiei pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune ca fiind de utilitate publică

Guvernul urmează să adopte, în şedinţa de joi, mai multe proiecte, unele vizând egalitatea de şanse în privinţa concediilor, atribuirea plajelor de la Marea Neagră nou create sau măsuri în domeniul fondurilor europene.

Un proiect vizează recunoaşterea Asociaţiei pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune ca fiind de utilitate publică. Hotărârea are un singur articol:

Se recunoaşte Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune, persoană juridică română de drept privat, fără scop lucrativ, cu sediul în Oradea, Str. Unirii nr.1, județul Bihor, înscrisă sub nr. 134/A/29.12.2014 în Registrul special al asociaţiilor şi fundaţiilor prin încheierea nr. 260/A/2014 pronunțată de Judecătoria Oradea în dosar nr. 24300/271/2014, ca fiind de utilitate publică.

Un alt proiect vizează modificarea Legii nr.202/2002 privind egalitatea de şanse şi de tratament între femei şi bărbaţi.

„La încetarea concediului de maternitate, a concediului pentru creşterea copiilor în vârstă de până la 2 ani, respectiv 3 ani în cazul copilului cu dizabilităţi, a concediului paternal sau a concediului de îngrijitor, salariata/salariatul are dreptul de a se întoarce la ultimul loc de muncă ori la un loc de muncă echivalent, având condiţii de muncă echivalente, şi, de asemenea, de a beneficia de orice îmbunătăţire a condiţiilor de muncă la care ar fi avut dreptul în timpul absenţei”, se mai arată în proiect.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri