Ședința festivă a Colegiului Prefectural Bihor, în contextul sărbătoririi Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918

Ședința s-a desfășurat într-o notă festivă, în contextul sărbătoririi Marii Uniri din 1 decembrie. La invitația prefectului Dumitru Țiplea, prof. univ. dr. habil Sorin Șipoș a prezentat cele mai importante momente care au dus România la evenimentul din 1 Decembrie 1918.

Marti, 29 noiembrie, a avut loc ședința Colegiului Prefectural al județului Bihor, prezidată de prefectul Dumitru Țiplea.

  • Ordinea de zi a cuprins prezentarea activității extraprofesionale a pompierilor militari și a jandarmilor bihoreni.

Prezentările susținute de comandanții celor două instituții au relevat o amplă activitate, angajații desfășurând în afara orelor de program acțiuni caritabile, programe sportive, programe de voluntariat, programe educaționale pentru copii și adulți, activități de ecologizare, acțiuni de donare de sânge, precum și activități de îmbogățire a culturii locale și de prezervare a tradițiilor și a identității naționale.

„Deși se consideră că aceste instituții sunt de tip militar și urmează doar ordine, astăzi am văzut din nou că fac foarte multe lucruri pentru comunitate, iar misiunea lor merge dincolo de fișa postului. Sunt un bun exemplu de spirit civic și le mulțumesc pentru toată implicarea și sacrificiul de care dau dovada, a declarat prefectul Dumitru Țiplea.

Distribuie informația
Alte știri