Șeful AJOFM Bihor a realizat un ghid video pentru completarea solicitării de “somaj tehnic”

Cum se completeaza solicitarea de somaj tehnic pe site-ul ANOFM? La această întrebare a răspuns sub forma unui video-tutorial Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor. Ghidul a fost realizat după ce în prima zi, de depunere mulţi angajatori bihoreni au dovedit că nu au fost suficient de atenţi la regulile prevăzute de cele două ordonanţe.

„Din păcate, am primit multe solicitări greşit completate sau cu informaţii incomplete, de aceea îi îndemn pe toţi angajatorii să ne contacteze, pentru a le oferi detalii”, a precizat Békési.

Potrivit acestuia, AJOFM Bihor așteaptă din partea doar 3 documente din partea celor care solicita indemnizatia de somaj tehnic.

Formularele pot fi descarcate de pe site-ul ANOFM. Intrati pe site, selectati Agentia Bihor. Mai jos, gasiti informatii, documente si instructiuni pentru somajul tehnic. Pe DETALII gasiti CERERE, DECLARATIA si LISTA PERSOANELOR SUSPENDATE. Aceste sunt singurele documente care trebuie transmise, a precizat șeful AJOFM Bihor. Ele sunt in format inteligent si asa trebuie lasate. Documentele trebuie descarcate in calculatorul solicitantului unde se completeaza cu toate datele solicitate si se semneaza de catre reprezentantul legal.

https://www.facebook.com/ajofmbihor/videos/2947053442027946/

AJOFM Bihor are si o linie telefonică dedicată: 0259-977, iar directorul instituţiei şi-a făcut public şi numărul de telefon personal (0724-277.288), asigurând că încearcă să ofere sprijin oricărui angajator sau angajat din Bihor.

Distribuie informația
Alte știri