Seful Politiei municipiului Oradea, Alin Hanis, a fost avansat la conducerea IPJ Satu Mare

Noul șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, comisarul șef Alin Haniș, a făcut astăzi primele declarații de presă din noua sa postură. În cadrul unei conferințe de presă desfășurată la sediul IPJ, Alin Haniș a spus că a venit la Satu Mare să facă treabă.

”Am venit la Satu Mare cu gândul de a face treabă. Am venit la solicitarea Inspectoratului General al Poliției Române. Sunt ofițer de poliție de 19 ani, am lucrat în cea mai mare parte la Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, în acest moment ocup funcția de șef al Poliției Oradea și împuternicit la Satu Mare. Obiectivele mele sunt cele ale IGPR, iar prinicipalul obiectiv este creșterea gradului de siguranță al cetățeanului român în general, și special al celui din județul Satu Mare”, a spus Alin Haniș, potrivit portalsm.ro

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 7 noiembrie a.c., comisar-șef de poliție Haniș Alin Antoniu a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Distribuie informația
Alte știri