Selecție pentru bihorenii interesați de industria ospitalității din Germania

Persoanele calificate în domeniul hotelier-gastronomic au şansa de a se angaja în Germania. AJOFM Bihor dispune, prin intermediul Eures, de 19 posturi pentru ospătari, bucătari/commis de cuisine, coordonator evenimente, sous chef, organizator salon mic dejun, agent operațiuni hotel și agent servicii clienți.

Selecţia va fi organizată în luna octombrie 2017, la Braşov. Este necesară cunoaşterea limbilor germană şi engleză (scris şi vorbit), experienţă în domeniu şi calificarea profesională în meserie.

Pentru posturile de recepționer sunt necesare şi abilități de utilizare a programului de rezervare Opera.
Pentru postul de coordonator evenimente este nevoie de studii universitare ȋn domeniul turismului și experiență ȋn organizarea de evenimente, abilități de contabilitate și de utilizare a programului Opera Sales & Catering.

Pentru posturile de organizator salon mic dejun, agent operațiuni hotel și agent servicii clienți sunt necesare abilități de contabilitate și de utilizare a programelor Opera, Micros 9700 și Simphony.

Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 1.800 – 2.250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar și sous chef; 1.850 – 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine; 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de recepționer, organizator salon mic dejun, agent operațiuni hotel și agent servicii clienți; 2.000 – 2.500 euro brut/lună, pentru postul de coordonator evenimente. Angajatorii pot asigura cazarea gratuit/contra cost, sau oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Bihorenii interesati trebuie să se adreseze consilierului Eures, Simona Burdean, din cadrul AJOFM Bihor din Oradea, strada Transilvaniei nr. 2, tel. 0259/433.346, pentru a primi formularele de aplicare și pentru a fi ȋnregistrate ȋn baza de date pentru muncă ȋn străinătate.

Distribuie informația
Alte știri