Selectionerul Christoph Daum a anuntat lotul pentru partidele cu Armenia si Muntenegru. E si un fotbalist bihorean pe lista aditionala

Selectionerul Christoph Daum a anuntat lotul pe care l-a convocat pentru partidele cu Armenia si Muntenegru din preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018. Atacantul oradean, Claudiu Keseru de la Ludogoret Razgrad nu se afla nici macar pe lista aditionala.

Surprizele lui Daum sunt Bogdan Tiru, Cristi Ganea si Ciprian Deac, pe care Daum ii descrie ca fiind jucatori muncitori care pot ajuta nationala.

Pe lista aditionala figureaza insa un bihorean. E vorba de George Puscas. Atacantul are 21 de ani si va juca in sezonul care debuteaza in Serie A in Italia la Benevento.

Partida dintre Romania si Armenia va avea loc pe 1 septembrie, de la ora 21:45, in timp ce cea cu Muntenegru pe 4 septembrie, de la aceeasi ora. Romania este pe locul 4 in Grupa E, cu 6 puncte. Liderul autoritar al grupei este Polonia, cu 16 puncte. Urmeaza Muntenegru si Danemarca, ambele cu 10 puncte. Pe locul 5 se afla Armenia, 6 puncte, iar pe pozitia a 6-a, ultima, este Kazahstan, cu 2 puncte.

Distribuie informația
Alte știri