Semifinala Eurovision din Salina Turda va fi co-prezentata de o oradeanca

TVR realizează şi  transmite în direct, duminica,  din Salina Turda, semifinala Selecţiei Naţionale. Show-ul va avea loc la o adâncime de 90 de metri, în mina Rudolf şi va fi transmis live de la ora 21.00.

Potrivit televiziunii publice, pentru prima dată în istoria acestui concurs de anvengură internațională competiția se organizează în adâncul pământului. Peste 10 tone de cabluri și materiale au fost coborâte în subteran pentru marele show care o va avea ca si co-prezentatoare pe LOREDANA CORCHIȘ, realizatorul emisiunii „Legal 100%” de la TVR Cluj.

În acest an, Selecţia Naţională a celebrului concurs muzical se desfăşoară sub sloganul „Eurovision uneşte România!“. În premieră, în concurs au intrat 60 de piese, câte 12 pentru fiecare semifinală. În fiecare semifinală, juriul Selecţiei Naţionale alege câte trei finalişti.

Pe 25 februarie, în Marea Finală care va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena din Lisabona, dintre cele 15 piese rămase în concurs.

Distribuie informația
Alte știri