Seminar tehnic gratuit cu specialiști internaționali la Activ Paints Market. VIDEO

Săptămâna trecută, în 4 august, sediul companiei Activ Paints Market a găzduit un eveniment special, un seminar tehnic cu specialiști internaționali de la două companii de renume: JUB Slovenia și Selena – Polonia (Euro MGA). Pe parcursul întregii zile, zeci de invitați au putut asista la demonstrații practice cu cele mai noi și performanțe produse din portofoliul celor două companii dar și la prezentări teoretice menite să îmbunătățească metodele de lucru ale specialistitilor în construcții, amenajări interioare din Oradea și județul Bihor.

Seminarul s-a bucurat de o largă participare, cei prezenți apreciind în mod deosebit expertiză specialiștilor care au demonstrat practic modurile corecte și eficiente de aplicare și folosire pentru produsele JUB și TYTAN. Produsele celor două companii(JUB și TYTAN) pot fi achiziționate de la sediul Activ Paints Market din Cheriu, nr 341/A (imediat după Solay) sau online pe www.paintsmarket.ro

Activ Paints Market este o companie cu capital integral românesc, fondată în Oradea, care își propune optimizarea și ușurarea vieții consumatorului de vopseluri pentru domeniile rezidențial, industrial și artistic. Activ Paints Market este totodată și un e-market inovatoar de produse unde oferta întâlnește necesitățile clienților finali, fie că vorbim de persoane fizice care au nevoie de cantități reduse de produse pentru mici proiecte rezidențiale, fie că vorbim despre persoane juridice sau profesioniști care rulează cantități semnificative de produse.

JUB este cel mai vechi producător de vopseluri din Slovenia. Începutul producerii de vopseluri minerale datează din anul 1875. După o istorie tumultoasă, care a traversat două războaie mondiale, JUB este astăzi o firmă internaţională importantă, care îşi exportă produsele în peste 25 de ţări din Europa şi din lume. În ultimii zece ani, programul comercial şi de producţie JUB s-a modificat şi s-a consolidat, astfel că azi este în pas cu cele mai prestigioase companii concurente din Europa, oferind consumatorilor sisteme complete și performanțe de produse, de la vopseluri și pigmenți, până la termosisteme, sisteme de hidroizolație și tencuieli decorative.

Grupul Selena Polonia deține, din 2012, EURO MGA, aceștia beneficiind acum de întreaga experiență internațională a brand-ului care își distribuie produsele în peste 50 de țări de pe 4 continente. Produsele SELENA Tytan Polonia sunt grupate în patru categorii în funcție de domeniul de utiliare al produselor: finisarea pereților exterior, finisarea pereților interior, placaje ceramice și placaje din piatră naturală, mortare și produse pentru aplicații speciale. Gama de produse cuprinde: adezivi pentru polistiren, tencuieli decorative acrilice disponibile în 300 de culori, tencuieli mozaicate cu particule de Quartz colorat, gleturi cu diferite caracteristici tehnice, adezivi pentru gresie și faianță dar și pentru piatră naturală, chituri de rosturi flexibile disponibile într-o gamă largă de culori, tinciuri, mortare pentru BCA.

Pentru informații suplimentare: 0726 759 339 sau www.paintsmarket.ro

(Advertorial)

Distribuie informația
Alte știri