Seminar tehnic gratuit cu specialiști internaționali

Compania Activ Paints Market din Oradea vă invită joi, 4 august, la un seminar tehnic gratuit în care vor fi prezentate practic cele mai performante sisteme și soluții aparținând producătorului de renume mondial JUB – Slovenia.

JUB este cel mai vechi producător de vopseluri din Slovenia. Începutul producerii de vopseluri minerale datează din anul 1875. După o istorie tumultoasă care a traversat două războaie mondiale, JUB este astăzi o firmă internaţională importantă, care îşi exportă produsele în peste 25 de tări din Europa şi din lume. În ultimii zece ani, programul comercial şi de producţie JUB s-a modificat şi s-a consolidat, astfel că azi este în pas cu cele mai prestigioase companii concurente din Europa, oferind consumatorilor sisteme complete și performante de produse, de la vopseluri și pigmenți, până la termosisteme, sisteme de hidroizolație și tencuieli decorative.

Activ Paints Market este o companie cu capital integral românesc, fondată în Oradea, care își propune optimizarea și ușurarea vieții consumatorului de vopseluri pentru domeniile rezidențial, industrial și artistic. Activ Paints Market este totodată și un e-market inovatoar de produse unde oferta întâlnește necesitățile clienților finali, fie că vorbim de persoane fizice care au nevoie de cantități reduse de produse pentru mici proiecte rezidențiale, fie că vorbim despre persoane juridice sau profesioniști care rulează cantități semnificative de produse.

Seminarul este gratuit și se adresează tuturor persoanelor interesate de cele mai noi și performante tehnologii în domeniu. Prezentările vor avea loc joi, 4 august, ora 9.30, la sediul companiei Activ Paints Market din localitatea Cheriu nr. 341/A (imediat după Solay) și vor fi susținute de specialiștii JUB Slovenia.Tot joi, dar începând cu ora 13.00, în aceeași locație, seminarul va continua cu prezentarea celor mai performante sisteme și soluții aparținând producătorului de renume mondial SELENA Tytan Polonia.

Din 2012, EURO MGA face parte din grupul Selena Polonia, beneficiind acum de întreaga experiență internațională a grupului care își distribuie produsele în peste 50 de țări de pe 4 continente. Produsele SELENA Tytan Polonia sunt grupate în patru categorii în funcție de domeniul de utiliare al produselor: finisarea pereților exterior, finisarea pereților interior, placaje ceramice și placaje din piatră naturală, mortare și produse pentru aplicații speciale. Gama de produse cuprinde: adezivi pentru polistiren, tencuieli decorative acrilice disponibile în 300 de culori, tencuieli mozaicate cu particule de Quartz colorat, gleturi cu diferite caracteristici tehnice, adezivi pentru gresie și faianță dar și pentru piatră naturală, chituri de rosturi flexibile disponibile într-o gamă largă de culori, tinciuri, mortare pentru BCA.

Pentru informații suplimentare: 0726 759 339 sau www.paintsmarket.ro

(ADVERTORIAL)

Distribuie informația
Alte știri