Senatorul bihorean Cristian Bodea isi continua razboiul cu presedintele Iohannis: „Bădica Iohan… nu poate invata politica”

Mesajul postat pe Facebook de senatorul PNL dezvaluie o alta fata a presedintelui. Bodea sugereaza ca Iohannis e un „cititor de prompter”, un „teleghidat” incapabil sa inteleaga fenomenul politic. Imediat dupa alegerile locale, Cristian Bodea le-a cerut liberalilor sa se delimiteze de presedinte, considerand ca seful statului influenteaza negativ partidul. In schimb, colegii au propus excluderea lui Bodea, dar decizia a fost amanata.

Iata mesajul senatorului pentru presedinte:

Bădica Iohan s-a trezit aseară, să ne certe iară! Că ”integritatea” nu se poate învăța, da` administrația și politica, da! Acu`, nu știu cum e cu integritatea lui, dar sigur e că el nu poate învăța politica, oricât l-ar instrui Mihalache…
De când s-a cocoțat în Deal, ne tot îndeamnă, de pe prompter, să ”schimbăm” clasa politică. Dar, fără să ne spună clar după ce reguli. Așa că mă tot întreb, cum se traduce asta în Parlament? Cei vechi trebuie schimbați cu unii noi, da? Atunci, de la câte mandate ești ”ne-integru” sau ”perimat”? Și de la câte a stabilit el că trebuie să fii ”reformat” și ”expulzat” din politică?
La mine pare simplu, abia îl termin pe primul, măcar la un mandat sper că e milos Kaiserul. Dar, ca să mă uit numai în casa mea, ce te faci cu Vasile Blaga și Teodor Atanasiu, care au mandate fără număr? La fel Eugen Nicolaescu, Cornel Popa, Puiu Hașotti, Mario Oprea, Marius Nicoară, Dumitru Oprea, Traian Igaș, Mihai Voicu? Să se considere deja pensionați? Partidul să îi vrea rași, Her Președinte?
Și cei la al doilea mandat, gen Alina Gorghiu și Raluca Turcan? Unde se încadrează? S-au ”învechit” deja? Mai sunt ”integre” au ba?
Serios! E cineva în Dealul ăla capabil să îi scrie Transformatorului un discurs din care să înțelegem unde a setat ”cel ce a fost 14 ani primar la Sibiu” limita de ”integritate” si ”invechire” în Parlament și în Politică?
P.S. Dacă ești teleghidat, mai ești ”integru”?…

Distribuie informația
Alte știri