Senatorul Găvrilă Ghilea își încheie mandatul în pole-position

Senatorul PNL de Bihor, Găvrilă Ghilea, a susținut marți, 29 noiembrie, o conferințâ de presă, prilej cu care a făcut o scurtă trecere în revistă a activității primului său mandat parlamentar. Astfel, conform statisticilor, senatorul liberal se situează pe primul loc în Topul parlamentarilor bihoreni în funcţie de indicele activităţii parlamentare (IAP) realizat, ajungând la un scor de 110,2, cel mai mare punctaj obţinut de vreun parlamentar bihorean în ultimii 26 de ani. Pe baza acestui indice record, senatorul Găvrilă Ghilea a urcat pe un onorant loc 7 în cadrul Grupului parlamentar PNL, ce reuneşte 43 de senatori.
Ghilea a adresat membrilor Guvernului şi conducătorilor unor instituţii şi autorităţi din subordinea acestuia nu mai puţin de 297 întrebări şi interpelări parlametare, situație ce l-a propulsat pe prima poziție în cadrul Grupului parlamentar PNL. Totodată, cu cele 95 de Declaraţii politice adresate în plen, Găvrilă Ghilea ocupă locul II în cadrul Grupului parlamentar PNL.
În Clasamentul general al celor 155 de senatori, Găvrilă Ghilea ocupă locul II, cu cele 95 de Declaraţii politice adresate în Plen, fiind devansat doar de colegul său de partid, Dumitru Oprea, cu 113 Declaraţii politice. În acelaşi clasament general al celor 155 de senatori, Găvrilă Ghilea ocupă tot locul II, cu cele 297 întrebări şi interpelări adresate în Plen, fiind devansat doar de senatorul PSD Alexandru Cordoş, cu 327 întrebări şi interpelări.

Distribuie informația
Alte știri