Sens giratoriu nou în Oradea

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier din cadrul Primăriei Oradea s-a întrunit azi, 20 septembrie, pentru a analiza solicitările ce privesc restricționări ale traficului în municipiu.

Astfel, la intersecția străzilor Horea cu Evreilor Deportați a fost amenajat un sens giratoriu pentru fluidizarea traficului în zonă, urmând ca în cursul zilei de marți, 20 septembrie, să fie finalizate și marcajele rutiere.

Pe de altă parte, la solicitarea SC Drumuri Orășenești SA, circulația rutieră în Piața Unirii, va fi închisă în zilele de sâmbătă, 24 septembrie și duminică, 25 septembrie, pe tronsonul cuprins între str. Primăriei și str. Iuliu Maniu, pentru lucrări de reparații ce vor fi efectuate în zonă. În aceste condiții nu se va putea circula de sâmbătă, de la ora 08:00, până duminică la ora 20:00.

De asemenea, circulația pe str. Eforiei din cartierul Nufărul va fi închisă în noaptea de vineri spre sâmbătă (23/24 septembrie), în intervalul orar 23:00 – 04:00, întrucât va fi dezafectată conducta de termoficare (lira) care traversează suprateran strada, în urma lucrărilor de modernizare a rețelei de termoficare. Șoferii sunt rugați să folosească rutele alternative.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri