Sensurile giratorii de pe strada Ogorului vor fi reamenajate

Primaria a anuntatat ca in perioada următoare începe amenajarea scuarului din giraţia strada Ogorului – Nufărului, amenajare care va fi realizată de către firma S.C. Adenandra S.R.L. Lucrările de amenajare se ridică la aproximativ 15.000 de euro şi sunt sponsorizate de firma Adenandra care intretine mai multe parcuri din oras. Aici se va realiza sistemul de irigaţii şi gazonarea giraţiei şi se vor planta arbuşti şi plante perene.

De asemenea, urmează ca la sfârşitul lunii august, firma Aido (Bacio Dolce) să sponsorizeze amenajarea scuarului din giraţia strada Ogorului – Calea Aradului.

În aceste zile se finalizează şi lucrările finanţate de compania Emerson, care şi-a asumat amenajarea spaţiului întins pe aproximativ 2.500 de metri pătraţi din scuarul situat în intersecţia bulevardelor Dacia şi Decebal. Costurile amenajării se ridică la valoarea de 18.000 euro fără TVA iar Compania Emerson s-a angajat să întreţină zona pe cheltuiala proprie cel puţin un an.

sens giratoriu Nufarul

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri