„Serată în stil vienez” alături de elevii Liceului „Don Orione”

Teatrul „Regina Maria” va fi gazda unui spectacol deosebit, intitulat „Serată în stil vienez”. Evenimentul de luni, 29 ianuarie, va debuta la ora 18.00. Este organizat de către Liceul „Don Orione” în colaborare cu Clubul sportiv „Exclusive Dance” și Teatrul de copii, Oradea.

„Serata în stil vienez are ca obiectiv prezentarea adolescenței dintr-o altă perspectivă, cea a eleganței, bunului simț și diplomației, iar protagoniștii vor fi elevii Liceului „Don Orione”, spune directorul institutiei, prof. Alexandru Stoica.

În cadrul spectacolului publicul va putea urmări și momente de teatru pregătite de elevii-actori de la Teatrul de copii Oradea, sub coordonarea domnului Șerban Borda, iar campionii naționali antrenați de Florin Culda și Veszi Oana, de la Clubul sportiv Exclusive Dance, vor încununa eleganța evenimentul prin frumusețea unor coregrafii selecte.

Evenimentul se adresează întregii comunități bihorene, atât copiilor, cât și adolescenților, atât părinților, cât și profesorilor, dorind să transmită modele de conduită și atitudini demne de urmat la vârsta adolescenței, dar nu numai!

Distribuie informația
Alte știri