Serban Nicolae:“Drumul de la Bucuresti la Oradea e un test de anduranta” pentru care e nevoie de nervi tari

„Drumul de la Bucuresti la Oradea e un test de anduranta pentru care e nevoie de nervi tari”. E declaratia facuta, vineri dimineata, de senatorul Serban Nicolae, prezent pentru o zi in Bihor.

De vina ar fi specialistii in drumuri pentru care e nevoie de 1 an–doi pentru proiectul tehnic, de tot atatia pentru studiile de fezabilitate, urmate de licitatii si contestatii controversate, spune parlamentarul PSD. Asta doar pentru a se castiga timp ca unii smecheri sa cumpere teren in zonele unde unde urmeza investitii in infrastructura rutiera.

Serban Nicolae considera ca e cazul sa se treaca in zona pragmatica in acest sector, iar Romania sa iasa din situatia de sfarsit de ev mediu. Ciudat e faptul ca aceste critici vin de la un parlamentar al puterii! Tot Serban Nicolae spune ca ar fi de preferat sa se „plagieze” modelul colegilor din Pusta care au reusit sa impanzeasca Ungaria de autostrazi.

Senatorul PSD s-a oprit vineri, la Oradea, sa se intalneasca cu colegii sai din filiala bihoreana, aflandu-se pe drum catre Gyula, Ungaria, unde va vizita comunitatile de romani.

Foto: adevarul.ro

Distribuie informația
Alte știri