Serbările Zăpezii de la Vârtop debutează vineri, 15 februarie

Serbările zăpezii de la Vârtop au loc în fiecare an în lunii februarie. Se desfașoară la baza pârtiilor, lânga cele doua teleschiuri. Concursurile legate de sporturile de iarnă sunt principalele atractii ale serbărilor. Concertele si discoteca in aer liber reprezinta, de asemenea, ingredient importante ale evenimentului. Chiar si cei care nu sunt pasionati de sporturile de iarnă merită să vină la Serbările zăpezii de la Vârtop pentru a se bucura de un peisaj hibernal de basm, de muzică și de un pahar de vin fiert.

Vineri, 15 februarie, începând cu ora 18, va avea loc înscrierea pentru concursul de slalom special, schi&snowboard, precum și activități distractive și diverse concursuri cu premii. Buna dispoziție va fi întreținută de DJ Jhonnny Snower&co, precum și de Apres Ski Party cu MC Radio Mike&DJ Vicks.

Sâmbătă, înscrierile vor începe la ora 10.00, urmate, până la ora 15.30, de concursuri, a căror premiere va avea loc la ora 18.15. Vor urma concerte în aer liber cu Party Band, Jessie, Adda Band, Larisa Oneț, Liviu Teodorescu Band. La ora 22.00, pârtia va fi „invadată” cu torțe, într-un spectacol de lumini și flăcări susținut de Serviciul Județean Salvamont-Salvaspeo Bihor.

Duminică, activitățile se vor relua de la ora 11.00 cu Giulia și George Popovici Band, urmați de Ansamblul „Crișana” și Sânziana Toader Ardelean.

Foto: crisana.ro

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri