Serviciile care eliberează permise de conducere, paşapoarte şi cărţi de identitate vor fi închise pe 26 decembrie şi 2 ianuarie

Românii din străinătate care se întorc acasă de Sărbători și vor să-și rezolve problemele cu acte, trebuie să știe că serviciile publice comunitare care eliberează permise de conducere, paşapoarte şi cărţi de identitate vor fi închise pe 26 decembrie și pe 02 ianuarie 2023.

Ca element de noutate şi în continuarea eforturilor de digitalizare, Direcţia Generală Permise de Conducere şi Înmatriculări a lansat, la începutul lunii decembrie, un nou serviciu online prin intermediul site-ului propriu, pentru facilitarea plăţilor reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare, autorizaţiei de circulaţie provizorie, precum şi a plăcuţelor cu număr de înmatriculare.

Cetăţenii care au nevoie de un nou document de călătorie au posibilitatea de a se programa online folosind platforma https://epasapoarte.ro/ .

De asemenea, după depunerea cererii de eliberare a paşaportului, stadiul acesteia poate fi verificat pe https://epasapoarte.ro/verifica/ . 

Distribuie informația
Alte știri