Serviciu telefonic de consiliere psihologică gratuită pentru părinți, copii dar și vârstnici, pus la dispoziție de DASO

Luând în considerare posibilele dificultăți resimțite în cadrul familiei, facilitate de situația pandemică actuală, dar și de alte griji și nevoi, Direcția de Asistență Socială Oradea pune, în continuare, la dispoziția cetățenilor, serviciul telefonic de consiliere psihologică gratuită pentru părinți, copii dar și vârstnici.

Fiecare dintre noi se confruntă cu dificultăți în viața cotidiană, având și un set de abilități prin care să le depășească. Cu toate acestea, situația actuală implicând un element de noutate și incertitudine, poate facilita anumite dificultăți mai greu de depășit fără ajutor, pentru care încă nu s-au format deprinderile necesare, și de aceea psihologii instituției noastre sunt pregătiți să ofere asistență.

Telefonul Verde: 0800/410430, pus la dispoziție gratuit de către instituția noastră, poate fi accesat luni, miercuri și vineri, între orele 08.00 – 16.00, cu scopul ca orice părinte sau copil ce întâmpină dificultăți în vremurile pe care le trăim și care au nevoie de ajutorul nostru, să poată beneficia de consiliere psihologică gratuită.

Ședințele de consiliere sunt susținute de către psihologi din cadrul Direcției de Asistență Socială, durează aproximativ 40 de minute și se pot efectua telefonic, prin videocall sau prin serviciile de mesagerie de tip WhatsApp.

,,Încă de la începutul pandemiei, tot mai multe familii sau școli s-au adresat instituției noastre pentru a le oferi ajutor în a gestiona anumite situații dificile și conflicte legat de copiii acestora iar colegii noștri încearcă să ajute așa cum știu ei mai bine. Îi încurajăm în continuare pe cei care au nevoie să apeleze cu încredere la serviciul nostru de consiliere psihologică gratuită, care s-a dovedit atât de utilă în această perioadă”, a declarat Anca Grama, directorul Direcției de Asistență Socială Oradea.

Atunci când o persoană întâmpină o dificultate pe care nu o poate depăși singură, primul pas spre rezolvarea problemei, constă în a cere ajutor. Este nevoie ca tu să faci primul pas, pentru ca împreună să îi facem pe următorii.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri