Serviciul de Informaţii Externe face angajari. Vezi daca te califici

Serviciul de Informaţii Externe scoate la concurs 85 de locuri de muncă. Cei care vor să lucreze în cadrul structurii pot depune dosarul între 2 şi 30 aprilie pe site-ul SIE. Locurile de muncă ce pot fi ocupate sunt de ofiţeri operativi, specialişti în limbi străine şi experți IT.

“Vei trăi într-un mediu care te va sprijini să te formezi şi să te dezvolţi atât profesional cât şi personal, încurajându-te să crezi în capacitatea ta de performanţă. Vei face parte din prima linie de apărare şi protejare a ţării tale, lucrând alături de oameni cu abilităţi de excepţie”, se precizeaza pe site-ul institutiei.

Vârstă maximă a solicitanților trebuie să fie de 35 de ani. Candidaţii eligibili vor participa, în Bucureşti, la interviuri şi diferite etape de evaluare (psihologică profesională/aptitudinală, medicală), de testare a cunoştinţelor de cultură generală şi a limbii străine cunoscute. Detaliile ofertelor, cerinţelor pentru recrutare şi conţinutului dosarelor de candidatură sunt postate pe site-ul SIE.

Alte știri