Serviciul Poliţiei Rutiere Bihor: Se modifică data pentru testările auto

Foto: evz.ro

Inspectoratul de Poliție Județean Bihor informează că, întrucât ziua de vineri, 30 aprilie este zi liberă, testul de verificare a cunoașterii regulilor de circulație organizat de Serviciul Rutier Bihor, în săptămâna 26.04 – 02.05.2021, va fi susținut în ziua de joi, 29 aprilie, în incinta Cetății Oradea, corpul M (intrarea de pe strada Dobrogeanu Gherea).

Persoanele care intenționează să susțină testul se vor programa telefonic la numărul de telefon 0259.412.433 sau, personal, la sediul Serviciului Rutier Bihor (Piața Emanuil Gojdu nr. 51/A, municipiul Oradea), ocazie cu care li se va comunica seria de testare și ora la care să se prezinte.

Conducătorii auto se vor prezenta pentru susținerea testului cu 10 minute înainte de începere, având asupra lor cartea de identitate, dovada înlocuitoare a permisului de conducere în original și un instrument de scris cu cerneală sau pastă de pix, de culoare albastră. Examenul de verificare a cunoașterii regulilor de circulație poate fi susținut doar în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce. Serviciul Rutier Bihor nu percepe taxă pentru susținerea examenului.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri