Sesiune de vaccinare pentru angajații HoReCa din Oradea

APTOR (Visit Oradea) în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Bihor, a organizat joi, 13 mai 2021, două sesiuni de vaccinare pentru angajații din hotelurile și restaurantele din Oradea și pentru membrii familiilor acestora. Acțiunea a avut loc la Hotel Continental Forum Oradea, respectiv la Hotel DoubleTree by Hilton Oradea, între orele 08:30-12:30, când o echipă mobilă s-a deplasat la cele două hoteluri pentru a asigura sesiunile de vaccinare.

În cele 4 ore au fost vaccinate cu serul Pfizer 54 de persoane, angajați HoReCa  și membri ai familiilor acestora. Persoanele vaccinate reprezintă o parte din echipele unor locații precum DoubleTree by Hilton Oradea, Ramada by Wyndham Oradea, Hotel Nevis, Hotel Continental Forum Oradea, Elite Resort Hotel, Caro Boutique Hotel, Restaurant Rivo, Rosecaș, Crinul Alb, Restaurant Corsarul.

Ne dorim ca Oradea să rămână una din destinațiile sigure din România, contribuind prin această acțiune la creșterea sentimentul de siguranță în rândul companiilor care activează în domeniul HoReCa și implicit a turiștilor care apelează la serviciile lor. Vaccinarea cetățenilor, și în special a personalului din industria ospitalității, va contribui cu siguranță la repornirea turismului și a economiei la nivel local, reducând riscul de răspândire a Sars-Cov 2, spun reprezentantii APTOR.

Distribuie informația
Alte știri